HOSGELDINIZ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

programsız süper hack

programsız süper hack Empty programsız süper hack

Mesaj  mirac(a-d-m-i-n) Cuma Ocak 18, 2008 5:18 pm

Arkadaşlar bu msn hack bana şifreni verir misin demek gibi birşey ama kişi böyle dediğimizi anlamıyor İlk olarak kişiye şöyle diyiceksiniz
Yeni bir adres çıkmış,hotmailin ücretsiz hizmeti.Msn adresini yazıp şifrenide yazıp ...........@hotmail.com ' a(kendinize inandırıcı bir mail adresi alın) mail atarsan hemen cevap geliyor.Bunun ne yararı var dersen(kişi tabiyki sorucak)Yeni msn ifadeleri,yeni göz kırpmaları,yeni paketler ve smileyler geliyor diyin.Kişi ııh diyip oflayıp puflarsa program bile gönderiyorlar diyin.Msn ile örneğin msn dondurucu(vallahi yutuyorlar)Kişi hemen sazan gibi atlayıp hemen gönderiyor şifresini.İnanmayan denesin arkadaşlar ben bu yöntemle bir sürü adres çaldım (en az 10) Son olarakta kişi offline(çevrimdışı) olduktan sonra da hemen kişinin şifresini değiştirin ama msnsine o açıkken girmeyin.Adresin hacklediğini kimseye söylemeyin eğer söylersiniz listedikiler sizi silerler
mirac(a-d-m-i-n)
mirac(a-d-m-i-n)
Admin

- Similar topics