BİR DE BUNLARA BAKIN
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
BİR DE BUNLARA BAKIN
Bu Dünyada Seni En Çok Ben Hakettim.
Artık yoksun ne ettimse ne eyledimse artık yoksun.
Çünkü beni arkadan vurup gittiğin o günden beri,Ben bir yanı felçli bir çocuğum...
Seni çok sevdim...hem de çok...Beni bir akrep gibi sokup zehirlediğin günden beri...
Ben şimdi sırtına zıpkın yemişhırçın bir köpek balığı gibiyim.Sana gelmek için yüzlerce masum
balıkçı teknesini peşinde sürükleyen...
"BEN SENİ ÖLÜMÜNE SEVDİM"...
Artık yoksun ne ettimse ne eyledimse artık yoksun.
Çünkü beni arkadan vurup gittiğin o günden beri,Ben bir yanı felçli bir çocuğum...
Seni çok sevdim...hem de çok...Beni bir akrep gibi sokup zehirlediğin günden beri...
Ben şimdi sırtına zıpkın yemişhırçın bir köpek balığı gibiyim.Sana gelmek için yüzlerce masum
balıkçı teknesini peşinde sürükleyen...
"BEN SENİ ÖLÜMÜNE SEVDİM"...
gisele- er
Yenildim... aç kapını yalnızlığım, ben geri geldim...
Nereye Sürüklendiğini Bilmeyen Bir Yaprak Gibiyim
Eğer Rüzgar Bitene Dek Tutmayı Başarabilirsen Beni
KURUYANA DEK ELİNDEYİM
ÖLENE DEK SENDEYİM SEVGİLİM...
Eğer Rüzgar Bitene Dek Tutmayı Başarabilirsen Beni
KURUYANA DEK ELİNDEYİM
ÖLENE DEK SENDEYİM SEVGİLİM...
gisele- er
Geri: BİR DE BUNLARA BAKIN
güzelmişşş hemde çok tutum bunları gisele abla
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
işte bu yaa
||Mézâr|| øLâcak ßana ßu Dört Duwar,||YøkLuğun|| Kadar Gér¢ék ßu ||éCéL|| , YøkLuğun kadar Gér¢ék i¢imdé ||aCı|| , azâr azâr ||öLüyørum|| . ßiLmiyørSun ..|
gisele- er
bu nasıl ya millet
ALI$ma ßana Ne YapaCaqim BeLLi OLmaZ ßnm. ßuqun varIm, yaRIn ßiRden yOk oLurum.. dOkunma ßana! kapanmami$ yaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn a¢ma..Sevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum. iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursun.EnqeLLerLe doLuyum. ¢ôZmeye CaLI$ma SakIn ßoqulurSun!!!
gisele- er
bu da iiii
'ßir gûn dû$`Lerde kayßøLur, senin gißi.. ø zaman caresiz hissederim kendimi.. ßir zaman Her tarafimda Døst, karde$.. $imdi yøk, tEk ßir arkada$! Kime Isyan edeyim.? dert, KederLe ÔLeyim.. yaLnizLigin kôkûnû... kôkûnû kôr edeyim ..
gisele- er
sizler için özel sectimm
ánLát ! yüréğímé DámLát Gözyáşíní . áLmá áhímí , ánlá pármák úcúmDá ácí ! ßú káçíncí súskúnLúğúm , TébéssümLér yáLáncí , Kánáttíğín yétér ártíK áçmá yárámí .
BiziM KavuŞmamıZ Bize BaĞLıdır.HeR YokuşuN Sonu DüzE Bağlıdır.Her BahaRın SoNu Güze BağLıdır.Hayatım Verdiğin Söze BAğLıdır..ihtimâLLêrim Zâyif..
BiziM KavuŞmamıZ Bize BaĞLıdır.HeR YokuşuN Sonu DüzE Bağlıdır.Her BahaRın SoNu Güze BağLıdır.Hayatım Verdiğin Söze BAğLıdır..ihtimâLLêrim Zâyif..
gisele- er
dewamı...
Hani a$kLar MutLu SoNLa ßiTerDi HepSi ßir 0yunmu$ HepSi ßir YaLan ! Hani $anSım ßir Gün GeRi DönerDi HepSi ßir 0yuNMu$ HepSi ßir YaLan ! NeReDe SaYıSız YeMin VeReNim neReDe YoLuma GüLLer SeReNim Hani YaR NeReDe CanDan SeVeNim HepSi ßir 0yunmu$ HepSi ßir YaLaN
gisele- er
güzelde keşke hepsini konu yapsaydın neysee
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
güzel...
Tutamayacaqım sözLer vermem adımLarımda ' Kim ne der ' diye dü$ünmem basit Ki$iLerLe poLemiqe qirmem bazı $eyLeri asLa affedemem cesaretsizLiqi 'qurur' La örtmem yaLan ve taKtiKLerLe uqra$mayın yemem haddinizi biLin dostLarıma Laf ettirmem tutKuLarım var vazqeçemem qidiyorsa eqer çoK özLesem biLe ‘dön’ demem qüvenmediKçe sevmem bazen çoK severim ama söyLemem aqır qeLiyorsa bunLar firar serbest üsteLemem...!
gisele- er
gisele bişey ekleyeceksen edit yap üstüne yaz
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
senin aşkın yalanmş bana yalanmamş lazm
nickimi (@)(kedi)7
nickimi (@)(kedi)7
gullubaci- Mesaj Sayısı : 18
gullubacı tşk
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
gisele bişey ekleyeceksen edit yap üstüne yaz
fark eder mi ayrıca nasıl yapıcam???
gisele- er
farketmez ama msj kirlilği
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
cok anlamlı
“Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, kimseyi üstün görmeyeceksin; hiç kimseyi aldatmayacaksın; ülke için gerçek idealin ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.
Herkes sana karşı çıkacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır; önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
Kendini büyük değil, küçük, bir hiç sayarak, kimseden yardım görmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın.
Bütün bunlardan sonra da sana ‘büyük’ derlerse söylenenlere gülüp geçeceksin.”
Mustafa Kemal ATATÜRK
Herkes sana karşı çıkacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır; önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
Kendini büyük değil, küçük, bir hiç sayarak, kimseden yardım görmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın.
Bütün bunlardan sonra da sana ‘büyük’ derlerse söylenenlere gülüp geçeceksin.”
Mustafa Kemal ATATÜRK
gisele- er
İnsan ya hayran olur bana...ya düşman,,ya hiç yokmuşum gibi unutur,,,,ya da çıkmam AkLıNdAn....!!!
gisele- er
1 sayfadaki 1 sayfası