DÜNYADA EN KOLAY MSN KIRMA YANİ HACK YÖNTEMİ BENCE
5 posters
HOSGELDINIZ :: PROGRAMLAR :: HACK
1 sayfadaki 1 sayfası
DÜNYADA EN KOLAY MSN KIRMA YANİ HACK YÖNTEMİ BENCE
adresine kıracağınız adresi *******yasak (ÖRNEK)
şifre bölümünede yanlış bir şifre yazıyoruz ve beni hatırla parolamı hatırla seçeneklerine tıklıyoruz ve oturum aç diyoruz
msn hata verince başlat=>çalıştır=>regedit=>HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/microsoft/İdentycrl/creds/kıracağınız adres************* üzerine tıklayıp sağ tarafa geçiyoruz ve
password iki sefer tıklayıp karşınıza karekterler gelir
0000
0008
0010
0018
.
.
.
.
.
diye sayılar çıkar yukarıda yazdıklarımı değil hemen yanındaki karekteri kopyalayıp yanımıza alıyoruz ve tamama basıp çıkıyoruz (yanımıza aldıklarımı sakın kaybetmeyin)
tekrar msnyi açıp kıracağınız adres@hotmail com şifre kısmına yanlış bir şifre yazıp beni hatırla ve parolamı anımsa seçeneklerine tıklayıp msnnin sorun vermsesini bekliyoruz
sonra başlat=>çalıştır=>regedit=>HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/microsoft/İdentycrl/creds/kıracağınız adres************* üzerine tıklayıp sağ tarafa geçiyoruz ve pasword kısmını iki kere tıklayıp karaekterleri siliyoruz ve yanımıza aldığımız karekterleri oraya yapıştırıyoruzzz tamam diyip çıkıyoz ve msn ye oturum aç diyoruz msn açılıyor...
bu yöntemi kullanarak bütün bilgisayardan bu msn adresine giriş yapabilirsiniz...
!!!!lütfen emeğe saygı!!!!teşekkürlerinizi bekliyorum......
not:inanmazsanız kendi msn niz üzerinden deneyebilirsiniz
birdiğer yol ise::.
Bilgisayarım>C:Program Files> Local Settings>Cookies burda txt uzantılı dosyalar olur orda
şifre bölümünede yanlış bir şifre yazıyoruz ve beni hatırla parolamı hatırla seçeneklerine tıklıyoruz ve oturum aç diyoruz
msn hata verince başlat=>çalıştır=>regedit=>HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/microsoft/İdentycrl/creds/kıracağınız adres************* üzerine tıklayıp sağ tarafa geçiyoruz ve
password iki sefer tıklayıp karşınıza karekterler gelir
0000
0008
0010
0018
.
.
.
.
.
diye sayılar çıkar yukarıda yazdıklarımı değil hemen yanındaki karekteri kopyalayıp yanımıza alıyoruz ve tamama basıp çıkıyoruz (yanımıza aldıklarımı sakın kaybetmeyin)
tekrar msnyi açıp kıracağınız adres@hotmail com şifre kısmına yanlış bir şifre yazıp beni hatırla ve parolamı anımsa seçeneklerine tıklayıp msnnin sorun vermsesini bekliyoruz
sonra başlat=>çalıştır=>regedit=>HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/microsoft/İdentycrl/creds/kıracağınız adres************* üzerine tıklayıp sağ tarafa geçiyoruz ve pasword kısmını iki kere tıklayıp karaekterleri siliyoruz ve yanımıza aldığımız karekterleri oraya yapıştırıyoruzzz tamam diyip çıkıyoz ve msn ye oturum aç diyoruz msn açılıyor...
bu yöntemi kullanarak bütün bilgisayardan bu msn adresine giriş yapabilirsiniz...
!!!!lütfen emeğe saygı!!!!teşekkürlerinizi bekliyorum......
not:inanmazsanız kendi msn niz üzerinden deneyebilirsiniz
birdiğer yol ise::.
Bilgisayarım>C:Program Files> Local Settings>Cookies burda txt uzantılı dosyalar olur orda
Misafir- Misafir
zorrrrrrr
alicim sana göre kolay ama ben yazı dilinden anlamam konuşarak anlatsan yani şuaraya gircen şöyle böyle ben anlayamadım
ALİ
Bu yöntem genellikle bilinmez ve zordur yapınca oluyor çok teşekkürler bu gidişle sana yeni bir grup vereceğimm....
Geri: DÜNYADA EN KOLAY MSN KIRMA YANİ HACK YÖNTEMİ BENCE
nasıl bişiyse bende anlamadım düşündüm düşündüm
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
biraz değilde yani çook uğraşmak gerekiyo
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
alicim ya
alicim biz sana adres verelim sen kır olmas mıı en azından bir tane biz bu konulardan pek cakmıyoruz yardım eder misin yanii?etmessen de canın sağolsun canım ya
gisele- er
ODA BİLMİYO kopyala yapıştır
mirac(a-d-m-i-n)- Admin
sanki sen çok biliyon ya sana bi msn kır dedik kırdım dedi ertesi gün geri aynı msneden konuştum
Misafir- Misafir
yaptım olmuyor
nhmym44- er
HOSGELDINIZ :: PROGRAMLAR :: HACK
1 sayfadaki 1 sayfası